14 знаци дека на мажена колешка и се допаѓате, но тоа го крие

14 знаци дека на мажена колешка и се допаѓате, но тоа го крие
Billy Crawford

Да треба да откриете дали на мажена колешка и се допаѓате, но се крие, може да биде чудна и тешка ситуација.

Колку што би сакале да биде така, можеби, не може секогаш да биде.

Еве 14 знаци дека можеби и се допаѓате.

1) Таа секогаш бара причини да разговара со вас

Ќе ви биде чудно дека таа ќе се обиде да разговара со вас или да праша за нешто иако може да праша некој друг на вашето работно место кој е поквалификуван или поупатен за тоа прашање.

Тоа е затоа што таа е заинтересирана за вас и сака да започне разговор со вас.

Не само тоа, можеби ќе најдете дека таа се обидува да разговара со вас толку често што некои колеги на работа почнуваат да го забележат, не треба да бидете толку изненадени ако е тоа така.

Се чини дека и таа слуша сè што имате да кажете!

Секогаш кога ќе се обидете да разговарате за нешто со вашата мажена колешка, таа внимателно слуша.

Таа ќе поставува прашања за она што сте го разговарале или за темата при рака за да покаже дека е навистина заинтересирана за тоа што го зборувате.

2) Таа се обидува да започне неврзан контакт со вас

Ако таа постојано ја допира вашата рака, рамо или дури и нежно го удира нејзиното рамо со вашето кога работите на нешто или ако поминете еден покрај друг во ходникот, тоа е дефинитивно знак дека и се допаѓате.

Тоа е начин на прикажувањеинтерес без да изгледа премногу очигледен.

Допирањето е начин на кој женките ги комуницираат своите интереси без да изгледаат премногу сексуално.

Таа може да мисли дека е во ред таа да ви го направи ова, бидејќи можеби мислите ништо не се случува помеѓу вас двајца, и поради фактот што таа е мажена.

Обидете се да и го допрете грбот или рамото за возврат, и ако таа не се повлекува или се чини дека и се допаѓа, тоа е апсолутен знак дека има чувства за вас.

Можете дури и да ја допрете нејзината рака и ако ја видите нејзината насмевка после тоа, веќе можете да потврдите дека таа е заинтересирана за вас и дека го бара тој посебен допир.

3) Ја слушате како се жали на нејзиниот сопруг

Ако ја слушате вашата оженет колешка како многу се жали на нејзиниот сопруг, сосема е можно да и се допаѓате.

Можеби има проблеми со нејзиниот брак, но наместо да разговара со некој друг за тоа, таа зборува со вас.

Тоа е затоа што се чувствува удобно покрај вас и може да разговара со вас без да биде осудувана или погрешно разбрана.

Иако не треба да продолжите да ја поддржувате слушајќи ги нејзините поплаки за нејзиниот сопруг, треба да се воздржите од велејќи дека таа треба да разговара со него за тоа бидејќи тоа може да ја натера да се чувствува како да го поткопувате нејзиниот брак или да посакувате работи за што таа не треба да го посакува.

Само слушнете сочувствително и оставете ја да биде.

Можете да поставувате прашања за да го покажете тоаслушаш, но не се вклучувај во обидот да и помогнеш да го поправи тоа, бидејќи не е твое место да го правиш тоа.

4) Таа зборува со тебе за твоите лични проблеми

Еве класичен знак дека и се допаѓате на жената – ќе забележи дека имате лични проблеми.

Таа ќе ве праша и за вашите проблеми во таа смисла! Таа не е само заинтересирана да слуша што имате да кажете, таа сака да знае повеќе за работите што ве вознемируваат.

Таа не го прави ова за да можете да и помогнете и со нејзините лични проблеми, туку таа е искрено љубопитен и сака да знае повеќе за вашиот личен живот.

Можете да ви биде доста ласкаво што таа се грижи за вас и би се грижела за она што ве вознемирува во животот.

Наскоро доволно, таа може да каже нешто како: „Ако ви треба некој со кого да разговарате, јас сум тука за вас“, - ќе знаете дека сака да биде тука за вас.

5) Таа ве проверува секој пат кога таа ќе ве види

Некои луѓе се зафатени со своите работни места што немаат време активно да ја проверуваат продуктивноста и благосостојбата на другите луѓе, но со оваа мажена жена? Таа секогаш ќе има време бидејќи тоа си ти.

Можеби, таа се интересира за тебе и чувствува дека може да ја поддржи помагајќи ти да постигнеш повеќе.

Убаво е чувството да се има некој кој се грижи за вас, а тоа ќе ви ги подобри работните денови! Ќе се чувствувате како да стесе подобрува на работа поради нејзиното охрабрување и поддршка.

Таа може да дојде кај вас на крајот од денот за да ве праша како се чувствувате или да разговараат за работите што ги видела како работите тој ден - затоа што, вие знајте, таа секогаш ќе биде заинтересирана да слушне од вас.

6) Ќе ја најдете како ве гледа

Ако забележите дека вашиот оженет колега гледа во вас додека работите, тоа е голема знак дека е заинтересирана за вас.

Исто така види: 101 од најпознатите цитати за отворање на умот од Алан Вотс

Сликајте го ова: таа продолжува да гледа нагоре од телефонот за да погледне во ваша насока, и ако се фати себеси (или вие ја фатите) како го прави тоа, таа брзо ќе погледне надолу кон нејзиниот телефон повторно.

Гледате, повеќето луѓе имаат тенденција да гледаат (па дури и да зјапаат) во личноста за која се заинтересирани.

Тоа е како еден дечко гледа на жените кои се шетајќи покрај него на улица - тоа не е само затоа што му се допаѓа нејзиното тело, тој всушност ја гледа затоа што ја смета за привлечна.

Има смисла?

Па, ако забележите дека сте во брак колешката те гледа многу, не може да се воздржи затоа што си на ум додека таа зјапа во тебе.

7) Изгледа дека е љубоморна на другите твои пријателки

Дали забележавте дека секогаш кога зборувате за друга колешка или пријателка, таа се вознемирува без очигледна причина? Можеби сте го отфрлиле како ништо друго освен случајност, но сепак може да има нешто повеќе во тоа.

Се чини дека таа е љубоморна на вашата женапријатели и колеги. Можеби се прашува како сте ги запознале или зошто поминувате толку многу време со нив.

Ќе забележите како таа ќе го отфрли разговорот ако вклучува жени, особено колешки. Или, забележете како таа реагира кога ќе почнете да разговарате со други жени на вашето работно место.

Оженет колега кој е љубоморен на вашите пријателки ќе ги испрашува, особено ако мисли дека сте заинтересирани за нив.

Можеби мислите дека таа е ситна или само малку љубоморна, но да - таа е дефинитивно љубоморна.

8) Таа ве фаворизира пред вашите машки колеги

Жените имаат тенденција да ги фаворизираат (или се чувствуваат блиски со) момчето што го гледаат редовно. Тоа е нешто што секоја девојка би го забележала.

Тоа е природна работа за неа – без разлика дали е мажена или не.

Погледнете како таа се однесува со вас подобро од друг на работа. Таа навистина одвојува време да ве запознае, а не само за работа.

И, таа не изгледа толку заинтересирана да разговара со други машки колеги. Така можеш да кажеш дека таа те фаворизира пред другите – речиси е невозможно да не забележиш, освен ако таа отсекогаш била ваква!

9) Таа прашува за твоите планови за викендот

Ова е уште еден начин да откриете дали мажена жена е заинтересирана за вас или не. Ако таа е заинтересирана за вас, таа ќе ве праша: „Што правиш овој викенд“ или,„Дали правиш нешто овој викенд?“

Таа може да ве праша затоа што сака да направи нешто со вас - што дефинитивно може да значи дека размислува да помине време со вас. Тоа може да значи и дека таа се интересира за вашиот распоред и дека би сакала да знае што е следно на вашиот.

Како тоа да не е доволно, таа сака да го знае вашиот распоред и сака повеќе да стапи во контакт со вас.

Гледате, ако има начин да се зближи со вас надвор од работа, тоа ќе биде голема можност за неа! Веќе имате заеднички јазик - вашето работно место, па можеби таа сака нешто повеќе.

10) Таа се обидува да го скрие својот венчален прстен околу вас

Тешко е да го пропуштите венчалниот прстен на женски рака.

Но, со твојата колешка, таа може да се обиде да го сокрие тоа од твој поглед за да и биде полесно кога ќе сака да излезе со тебе подоцна.

Зависи од тебе да забележи дали тој прстен е скриен од тебе или не, но кога ќе се обиде да го скрие, таа дефинитивно сака да ти ја отфрли идејата или да избегне да те потсети дека е мажена.

Ако знае дека си свесна за прстенот, таа можеби е малку засрамена и не би сакала да зборува за тоа - таа сака да го избегне по секоја цена.

11) Таа често ви дава комплименти

Ова е голема показател дека таа е заинтересирана да се зближи со вас – комплименти. Ако таа покажува интерес, таа ќе сака да знае кој сте и зошто сте таквиодлично.

Но, она што може да биде поважно се нејзините комплименти. Нејзините комплименти се голем знак дека сака да биде поблиску до вас.

Нејзината вистина да се каже - таа знае дека го заслужувате тоа и ќе се чувствува добро со себе што ви дава комплименти.

12) Ја покрива устата кога се смее

Го знаеш моментот кога се смееш толку силно што не можеш да дишеш?

Да, невозможно е понекогаш да не се смееш вака (мислам , кој не се смее вака?!).

Ќе забележите како таа ќе се смее на вашите шеги, дури и на лошите, и ќе се однесува како елегантна жена покривајќи ја устата.

Ќе забележите и како таа ќе ве погледне веднаш откако ќе се насмее како да сака да се увери дека сте во ред со тоа. Тоа е како таа да бара одобрување од вас.

13) Таа ви испраќа пораки или коментари со флертувачки пораки

Исто така види: 13 без глупости начини да ја поправите врската што сте ја уништиле

Тоа може да биде најголемиот знак од сите.

Ако вашата оженет колешка ви испрати флертувачка порака, веројатно е дека таа е заинтересирана за вас. Можеби мисли дека не сте свесни за нејзините чувства кон вас и само се обидува да биде забележана.

Ако веќе не сте забележале дека флертува со вас, тогаш ова е јасен знак дека таа сака да биде поблиску до тебе. Можеби таа сака вие да бидете тој што ќе го направи првиот потег?

Ќе знаете дека и се допаѓате ако ви испрати флертувачка порака, па дури и ако направи се што може за да го скрие тоа, сепак ќе забележи го.

14) Таа есамосвесни околу вас

Самосвеста не е само машка работа! Жените можат да бидат исто толку самосвесни.

Таа ќе се чувствува нервозна околу вас, а тоа е нешто што повеќето мажи не го забележуваат. Но, тука е работата - ако таа е заинтересирана за вас, таа ќе се чувствува крајно самосвесна околу вас бидејќи не сака да каже погрешна работа или да направи нешто што може да го изгуби вашиот интерес.

Ако се чувствува нервозна околу вас, тоа само значи дека нејзините чувства кон вас се присутни.

И кога разговарате со неа, таа може да пелтечи - можеби е премногу срамежлива да ги каже вистинските зборови пред вас!

Завршни зборови

Сега кога сфативте дали вашата оженет колешка е заинтересирана за вас или не, што е следно?

Каков и да биде вашиот следен потег, секогаш сметајте дека таа е мажена.

Сето ова е поврзано со неверојатниот совет што го научив од Кејт Спринг.

Таа е експерт за односи кој ги трансформираше запознавањето и врските на илјадници мажи.

Еден од највредните работи што таа ме научи беше следново:

Жените не го избираат момчето кое најдобро ќе се однесува со нив. Тие избираат момци кои длабоко ги привлекуваат на биолошко ниво.

Жените не сакаат шупаци затоа што се шупаци. Сакаат шупаци затоа што тие момци се самоуверени и им ги даваат вистинските сигнали. Сигнали на кои жената не може да одолее.

Што ако ти кажам дека можешбрзо научете ги вистинските сигнали што треба да им ги дадете на жените - и апсолутно нема потреба да станете глупак во тој процес?

Погледнете го ова бесплатно видео од Кејт Спринг.

Дали ви се допадна мојата статија? Лајкнете ме на Фејсбук за да видите повеќе написи како оваа во вашиот довод.
Billy Crawford
Billy Crawford
Били Крафорд е искусен писател и блогер со повеќе од една деценија искуство во оваа област. Тој има страст да бара и споделува иновативни и практични идеи кои можат да им помогнат на поединците и бизнисите да ги подобрат своите животи и операции. Неговото пишување се карактеризира со уникатен спој на креативност, увид и хумор, што го прави неговиот блог привлечно и просветлувачко читање. Експертизата на Били опфаќа широк спектар на теми, вклучувајќи бизнис, технологија, начин на живот и личен развој. Тој е исто така посветен патник, откако посетил над 20 земји и се повеќе. Кога не пишува или не глобтротира, Били ужива да спортува, да слуша музика и да поминува време со семејството и пријателите.