16 луди знаци од универзумот дека промената доаѓа

16 луди знаци од универзумот дека промената доаѓа
Billy Crawford

Содржина

Универзумот зборува ако знаете како да го слушате.

Главниот начин на кој универзумот зборува со нас е преку испраќање знаци и симболи.

Еве како да разберете што значат и каква промена е на пат во многу блиска иднина.

Промената е во воздухот ако знаете како да ги протолкувате знаците што ви ги покажува универзумот.

16 луди знаци од универзумот дека промената доаѓа

1) Луѓето почнуваат да ви ја кажуваат истата порака на изненадувачки начини

Универзумот често ви испраќа порака за промена преку другите луѓе.

Ќе ве извести дека работите ќе се променат со испраќање телеграма.

Начинот да знаете дали ова се случува е да ги побарате оние кои ви кажуваат силен совет кој е ист, но кој не се познавате.

Со други зборови, барајте значајни изјави што ви ги кажуваат многу различни и неповрзани поединци во вашиот живот.

Ова не е случајно, тоа е универзумот ви кажува како да направите промена и ви дава до знаење зошто треба да се случи промена.

Тоа нема секогаш да биде промена што ја сакате или промена која е лесна, но секогаш ќе биде промена која е неопходна.

2) Одеднаш запознавате секакви луѓе со кои се поврзувате

Запознавањето со вашето племе на душата и да станете дел од него е едно од најдобрите искуства што некој може да ги има во животот .

Кога имате среќанеочекувана можност што никогаш не сте ја очекувале.

Тоа може да биде стипендија, понуда за работа, нова врска или друга можност.

Но, што и да е, тоа обично ќе биде нешто што е исклучително корисно за вас, но што никогаш не сте го очекувале, ниту сте помислиле.

Одеднаш се појавува од никаде, помагајќи да се запали патека напред кога најмалку сте го очекувале.

15) Воведен сте во нова религијата, филозофијата или духовниот пат што ве разбудува

Еден од најлудите знаци во универзумот дека промените доаѓаат е дека сте запознаени со нов религиозен или духовен пат што ве разбудува.

0>Некои од најдраматичните промени во мојот живот не се предизвикани од нешто што се случило или од моите сопствени планови.

Тие се предизвикани од запознавањето со религиозни и духовни концепти кои го потресоа мојот свет и инспирираа јас.

Се чувствував трогнат да пробам нови работи, да одам на нови места и да се дружам со нови луѓе.

Ова, пак, доведе до неверојатни нови пријателства, работни можности и искуства.

Никогаш не знаеш колку нештата ќе се променат кога ќе наидеш на духовен пат кој зборува со тебе.

16) Искусуваш воодушевувачки случајности и синхроничност

Ако барате луди знаци од универзумот дека промената доаѓа, тогаш обрнете внимание на синхроницитетите и случајноста што постојано се случуваат.

На пример, можеби сте се надевалесо години за да пронајдете поисполнета кариера.

Сте се обиделе со различни работи за да го постигнете ова, но досега ништо не успеало и останавте безнадежни.

Во текот на изминатите неколку месеци , почнувате да забележувате бизарни случајности. Постојано се среќавате со истата личност, стар пријател со кој сте изгубиле контакт и не помислувате на него многу често.

Меѓутоа, затоа што постојано се налетувате со него, почнувате да разговарате.

Излегува дека тој сега води голема франшиза и бара нов асистент што е токму она што отсекогаш сте го посакувале.

Универзумот честопати ќе донесе промени во форма на други луѓе и симболи.

Како што раскажува Марта Бек:

„Најпознатиот пример за синхроничност на Јунг вклучуваше пациентка која беше заглавена во нејзиниот третман затоа што отфрли каква било идеја што не можеше да се докаже со рационална логика.

„Еден ден додека го раскажуваше сонот што го сонуваше дека добила парче накит во облик на златен скараб, голем летечки инсект дошол тропкајќи по прозорецот.

„Се испостави дека е - почекајте за него - златно-зелена буба од скарабаид, која Јунг му ја подаде на својот пациент, велејќи: „Еве го твојот скараба“.

Ќе дојде промена...

Лудите знаци погоре се нешто на што треба да внимавате со отворен ум.

Универзумот не секогаш зборува директно, но секогаш зборува.

Ако сте биле во ситуација, наведете или модел што ти очајносакате да го надминете или преминете минатото, веселете се:

Универзумот е на ваша страна и животот ќе се подобрува.

Колку повеќе ја наоѓате вашата лична моќ и ги прифаќате разочарувањата и неправдите во животот како гориво наместо неуспех, толку повеќе ќе станете херој во вашата приказна.

Универзумот ќе биде со вас на секој чекор од патот.

Сем Кук најдобро го пееше:

„Беше премногу тешко да се живее, но се плашам да умрам

„Затоа што не знам што има таму горе зад небото

Помина долго, долго доаѓа времето

Но знам дека ќе дојде промена, о да, ќе...

Имаше моменти кога мислев дека не можам да издржам долго

Но, сега мислам дека можам да продолжам

Помина долго, долго време

Но, знам дека ќе дојде промена, о да, тоа ќе биде.“

доволно за да запознаете луѓе со кои се поврзувате и да бидете прифатени и добредојдени од нив, можете да бидете сигурни дека универзумот ви испраќа порака.

Пораката е дека ќе имате неверојатни можности за соработка во иднина и заедница која е значајна за вас.

Пронаоѓањето на вашето духовно племе е неверојатно искуство и за кое можете да бидете сигурни дека ќе биде многу наградувано за вас и за нив.

Кога ќе запознаете луѓе кои ве разбираат и кои исто така ги разбирате, тоа претставува неверојатна можност за духовен раст и соработка.

Како што пишува Поли Вирум:

„Универзумот ќе ви помогне да ја манифестирате вашата група на душа.

„Ова се луѓето во вашиот живот со кои се чувствувате најмногу усогласени кога сте здрави и живи.“

3) Надарениот советник потврдува дека промената е на пат

Знаците што ги откривам во оваа статија ќе ви дадат добра идеја за претстојните промени во вашиот живот.

Но, дали би можеле да добиете уште поголема јасност ако разговарате со надарен советник?

Јасно е дека треба да најдете некој кому ќе му верувате. Со толку многу лажни експерти таму, важно е да имате прилично добар BS детектор.

Откако поминав низ неуредно раскинување, неодамна го пробав Psychic Source . Тие ми го дадоа водството што ми требаше во животот, вклучително и со кого треба да бидам.

Навистина бев воодушевен од тоа колку се љубезни, грижливи и искрено кориснибеа.

Кликнете овде за да добиете сопствено читање за љубовта.

Надарениот советник не само што може да ви каже дали промената доаѓа или не, туку може да ги открие и сите ваши љубовни можности.

4) Броевите на ангелите почнуваат да ви се појавуваат насекаде

Броевите на ангелите се повторувачки броеви кои имаат различни значења што може да ги видите на различни места каде што одите.

Исто така види: 10 вообичаени негативни суштински верувања кои можат да ви го уништат животот

Откако ќе знаете да внимавате на нив, тие почнуваат да се појавуваат насекаде.

За мене, бројот 33 е ангелски број што го гледам многу, но може да варира за другите луѓе. Навистина сè зависи.

Овие бројки често се знак од универзумот дека доаѓа голема промена која ќе го промени вашиот живот.

Значењата на броевите на ангелите се разликуваат, но кога ќе ги видите многу пати можете да бидете сигурни дека тие имаат значење што се однесува на вашиот живот.

Внимавајте да ги повторувате броевите на ангелите што не ги очекувате. Ќе бидете пријатно изненадени и уверени.

Како што Тејлор вели во Taylor's Tracks :

„Еден од првите и најлесните начини да знаете кога универзумот ви дава знаци е да се забележат броеви на ангели.

„Броевите на ангелите се серија од ист број што се повторуваат. Пример се 111, 222, 333 и така натаму…

„Колку повеќе пати гледате број кој се повторува по ред, толку е посилна пораката. Дури и ако само видите 11, сепак добивате порака. Но, 111 ќе биде посилна и 1111 ќе бидеуште посилно…

„Кога ќе ги отворите очите за броевите на ангелите и ќе почнете да ги гледате, тогаш вашето верување ќе почне да станува посилно. Ќе сфатите дека не сте сами, дека универзумот навистина има ваш грб и дека имате помош.“

5) Имате огромен нов увид за себе и за вашата мисија

Понекогаш универзумот најавува промена во форма на внатрешна реализација или промена.

Имате големо сознание за себе и за вашата мисија во светот која менува сè.

Ова може да се случи на најнеочекуваните места.

Знам дека за мене тоа се случи на паркингот на Данкин крофни, а за други, слушнав дека сфатиле дека сакаат да направат голема промена во животот додека биле во тоалет.

Навистина, не постојат строги правила за оваа работа.

6) Ќе сретнете некој кој многу ви ги ниша чорапите неочекувано

Ако барате луди знаци од универзумот дека промената доаѓа, обрнете внимание на вашиот љубовен живот (или недостатокот на љубовен живот).

Запознавање со некој што ви ги чука чорапите исклучен е начин на универзумот да ви каже дека не сте сами.

Вашето патување и напредок се забележани, а луѓето наидуваат на вашиот пат кои се наменети за да се сретнете.

Вие не само што го губите времето и нема да бидете осамени или во несреќна врска засекогаш.

Промената едоаѓа: можеби во форма на неверојатна девојка со зелени очи која те остава со отворена вилица.

7) Настанува криза која ви помага да ја откриете вашата лична моќ

Понекогаш универзумот зборува со нас така што ни дозволува да ја откриеме нашата сопствена моќ.

Тоа ни дава шанса да се соочиме со нашите демони и директно да се соочиме со нив.

Наместо да се потпреме на надворешни работи повеќе, тешките времиња може да нè натераат да се задлабочиме и да ја пронајдеме суштината на тоа кои сме навистина и што имаме да му понудиме на светот.

Да ја откриеме својата лична моќ и да ја максимизираме е да застанеме во зависност од надворешниот свет да ве задоволи и потврди.

Започнете со себе. Престанете да барате надворешни поправки за да го средите вашиот живот, длабоко во себе, знаете дека ова не функционира.

И тоа е затоа што додека не погледнете во себе и не ја ослободите вашата лична моќ, никогаш нема да најдете задоволство и исполнетост го бараш.

Ова го научив од шаманот Руда Ианд. Неговата животна мисија е да им помогне на луѓето да ја вратат рамнотежата во нивните животи и да ја отклучат нивната креативност и потенцијал. Тој има неверојатен пристап кој ги комбинира древните шамански техники со модерниот пресврт.

Исто така види: 14 непобитни знаци дека ги држи отворени своите опции (комплетна листа)

Во своето одлично бесплатно видео, Руда објаснува ефективни методи за да го постигнете она што го сакате во животот и да ве водат кон иднината што ја заслужувате.

Значи, ако сакате да изградите подобар однос со себе,отклучете го вашиот бескраен потенцијал и ставете ја страста во срцето на сè што правите, започнете сега со проверка на неговите вистински совети.

Еве повторно линк до бесплатното видео.

8) Вие доживувате мистериозна физичка болка, но немате болест

Науката еволуираше за да ни покаже дека постои вистинска врска помеѓу психолошките проблеми и физичките чувства во телото.

Но, тоа оди уште подлабоко од тоа.

Нашите емоции и духовни искуства имаат големо влијание врз тоа како се чувствува нашето тело.

Понекогаш можеби не сме ни свесни дека обработуваме некои тешки или интензивни искуства, но универзумот ги испраќа форма на физичка болка.

Можеби се чувствуваме како да ни кажува нешто за нашиот живот од нашето тело, но не сме сигурни што е тоа.

Како бестселер автор и духовен советник Џек Канфилд пишува:

„Ако некогаш почувствувате болка на која не можете да стигнете до дното, тоа е веројатно знак дека некое верување на кое се закачувате, или некоја мисла што ја мислите, или некоја емоција не се изразува, или нешто што го правите или не го правите не функционира, и дека универзумот користи физичка болка како начин да ви го привлече вниманието на неа.“

9) Ненадејно напаѓа катастрофа и ја прекинува нашата планови

Еден од начините на кои универзумот ги менува вашите планови е преку катастрофа.

Кога мислите дека работите одат на одреден начин, но тие одеднаш се прекинуваатгрубо и лудо поради неочекуван настан, има начин да ве фрли на јамка.

Добар пример доаѓа во форма на приказна за која пишувала Хана Доброгош за Buzzfeed .

„Мајка ми требаше да се пресели на југ во Северна Каролина, но се двоумеше.

„Потоа, куќата што требаше да ја купи беше уништена од ураган, што го земавме како прилично силен знак дека таа треба да остане овде.“

10) Постојано влегувате во тепачки и силни расправии без очигледни причини

Можеби изгледа чудно, но еден од изненадувачките начини на Универзумот те подготвува за нешто ново е со тоа што сè друго ќе биде срање.

Ова може да дојде во форма на одеднаш да откриеш дека сè што ти одговарало наеднаш ќе те трие на погрешен начин.

0>Не сте сигурни зошто, но се чувствувате како сите да се против вас и дека не припаѓате таму.

Почнувате да избирате тепачки, да имате глупави несогласувања и да добивате сè поголем стрес.

0>Како што вели Алетеја Луна:

„Огнените расправии и глупавите несогласувања постојано се појавуваат. Овие расправии може да бидат со вашите најблиски или со случајни непознати лица. 4>11) Сите ваши планови пропаѓаат и не мислите дека можете да потонете пониско

Доаѓа момент когасекој од нас мисли дека го допрел дното.

За среќа, за многумина од нас не е јасно дали навистина е дното бидејќи работите почнуваат да се вртат кога најмалку го очекуваме.

Тоа е затоа што универзумот честопати ги отстранува сите надворешни замки од нашите животи пред да ни го даде она што навистина ни е потребно за да го достигнеме нашиот потенцијал.

Кога сè ќе пропадне, лесно е да се чувствуваме како да сме лично цел на нас.

Но, вистината е дека крајот на еден сон често може да биде подготовка за многу поголема и покорисна промена која е веднаш зад аголот.

Претходно, спомнав колку помагаат советниците во Psychic Извор беа кога се соочував со тешкотии во животот.

Иако има многу што можеме да научиме за ситуацијата од вакви написи, ништо навистина не може да се спореди со примање персонализирано читање од надарена личност.

Од давање јасност на ситуацијата до поддршка додека донесувате одлуки кои ќе ви го променат животот, овие советници ќе ве поттикнат да донесувате одлуки со доверба.

Кликнете овде за да го добиете вашето персонализирано читање.

12) Почнувате да забележувате неверојатни знаци, симболи и повторувања околу вас

Кога универзумот сака да ви каже за претстојната промена, ќе ви испрати знаци, симболи и повторувачки обрасци.

Најважната работа за разбирање на ова е да внимавате на нешто конкретно и значајно тоачесто гледате, но можеби не сте размислувале порано.

Ова може да биде билборд што го поминувате секојдневно, слоган што ќе почнете да го гледате како се повторува насекаде, што е многу невообичаено или ретко, или песна што постојано се појавува која има многу специфична и интензивна порака.

Како што објаснува Лео Карвер:

„Дури и ако не го разбирате, вашите повисоки капацитети ќе ве предупредат дека нешто е значајно во врска со појавата, личност или симбол.

„Сите ние имаме свои нивоа на свесност.“

13) Ќе ве измами и изневерува некој кому длабоко му верувате

Еден од најлошите чувствата во светот се измамени или повредени од некого на кого длабоко му верувате.

За жал, тоа се случува премногу често.

Првата природна реакција на ова е да се чувствувате лути, огорчени и жртви.

На крајот на краиштата, никој не треба да биде измамен или повреден од некој на кој му веруваат без разлика дали тоа е деловен партнер, романтичен партнер, член на семејството или пријател.

Кога тоа ќе се случи, сепак, вие имајте избор.

Затоа што вистината е дека ова е еден начин на кој универзумот ви зборува и ви дава дозвола за промена.

Понекогаш ви треба нов пат напред и главен разочарувањето е токму онака како што се случува.

14) Ви се дава неочекувана можност за која никогаш не сте мислеле дека е можна

Еден од најлудите начини на кои универзумот најавува претстојна промена е со ненадејно и
Billy Crawford
Billy Crawford
Били Крафорд е искусен писател и блогер со повеќе од една деценија искуство во оваа област. Тој има страст да бара и споделува иновативни и практични идеи кои можат да им помогнат на поединците и бизнисите да ги подобрат своите животи и операции. Неговото пишување се карактеризира со уникатен спој на креативност, увид и хумор, што го прави неговиот блог привлечно и просветлувачко читање. Експертизата на Били опфаќа широк спектар на теми, вклучувајќи бизнис, технологија, начин на живот и личен развој. Тој е исто така посветен патник, откако посетил над 20 земји и се повеќе. Кога не пишува или не глобтротира, Били ужива да спортува, да слуша музика и да поминува време со семејството и пријателите.