14 непобитни знаци дека ги држи отворени своите опции (комплетна листа)

14 непобитни знаци дека ги држи отворени своите опции (комплетна листа)
Billy Crawford

Понекогаш имате чувство дека таа не е целосно посветена на вас.

Кои се знаците дека ги држи отворени нејзините опции?

Овој напис ќе ви даде 14 непобитни знаци дека жената ги држи отворени своите опции за потенцијална врска.

Затоа, обрнете внимание и искористете ги во ваша корист!

1) Таа се обидува да биде пријателка со вас

Ако таа секогаш се обидува да биде пријател со вас, наместо да биде во посветена врска со вас, тоа може да биде црвено знаме дека таа ги држи отворени нејзините опции.

Таа дури може да каже дека не сака сериозна врска во моментов и повеќе би сакала да биде пријател со вас.

Таа не прави никакви планови за вас во иднина.

Таа ве гледа само за еднократни средби, а не како дел од секаков вид на долгорочен план.

Таа може да ве замоли да се дружите со неа и нејзините пријатели, но веројатно нема да ве носи на ниту еден состанок.

Жена кој сака иднина со тебе, ќе сака брзо да стане сериозен.

Тоа што не те сака доволно за да одвои време за тебе покажува дека таа не инвестира во тебе.

Ако е заинтересирана, ќе најде време за тебе и жртвува други работи за да биде со тебе.

2) Таа не ја покренува идејата за ексклузивност

Ако таа само те сака, таа ќе биде многу поентузијастична за идејата на ексклузивност, но ако таа не сака ни да ја изнесете идејата, тогаш тоа е јасен знак дека таа еда ги држи отворени нејзините опции.

Таа ќе сака да ги држи работите лежерни и ќе ја остави отворена опцијата да се гледа со другите луѓе.

Можеби ќе ви каже дека не сака врска во моментов, но таа сака да ги држи отворени линиите на комуникација и да може да се дружи со други луѓе додека не биде подготвена целосно да се посвети на една личност.

Зошто сум толку сигурен?

Бидејќи ова е нешто мојот тренер за врски објасни пред некое време кога се соочував со проблеми во мојата врска.

Излегува дека избегнувањето да се донесе идејата за ексклузивност е директен знак дека луѓето се обидуваат да ги задржат своите опции отворени. Барем тоа беше нешто што се случи во мојата врска.

Сертифициран тренер од Relationship Hero ми помогна да сфатам што навистина се случува и што е најважно, даде практични решенија за начинот на кој треба да реагирам. И покрај тоа што на почетокот не им верував, нивното решение всушност ми ја спаси врската.

Значи, ако таа не ја изнесе идејата за ексклузивност, разговорот со овластен тренер може да ви помогне да разберете како да реагирате .

Кликнете овде за да започнете .

Исто така види: Само што завршив 3 дневен (72 часа) воден пост. Беше брутално.

3) Таа не сака да ве запознае со нејзините пријатели или семејството

Тоа е голема работа!

Ако не ве запознае со нејзините пријатели или семејството, но повеќе би сакала да ве чува во тајност, можеби таа воопшто не ве смета за важен дел од нејзиниот живот.

Таа ќе сака да го чуваработите се ниски и не брзајте со ништо премногу брзо.

Ова покажува дека таа навистина не мисли за вас како потенцијален дечко или сопруг.

А знаете што?

Ако ја прашате дали сака да ве запознае со нејзините пријатели, таа веројатно ќе ви каже дека не сака да ги брза работите или дека сака да ги носи работите бавно.

Исто така, веројатно ќе каже дека е прерано да ги запознае луѓето кои и се најблиски.

Запознавањето со луѓето кои најмногу и значат е голем чекор во нова врска и таа ќе сака да одвои време со неа.

4) Таа е многу чувана за нејзиниот телефон и социјалните мрежи

Ако се обидете да ја замолите да го сподели телефонот со вас, најверојатно ќе ѝ биде непријатно поради тоа.

Не ѝ е пријатно да ви дозволи пристап до работи како што се нејзините текстуални пораки и сметки на социјалните мрежи.

Таа не сака да ги гледате работите што ги споделува и ќе ги чува скриени.

Не можете да ја осудите затоа што го крие она што можеби мислите дека е „срамно“, но можеби ќе треба да прифатите дека вашата врска ќе биде различна од повеќето други врски пред неа.

5) Таа има многу на машки пријатели на социјалните мрежи кои се сингл

Кога ќе ја погледнете нејзината страница на Фејсбук или профилот на социјалните мрежи, ќе видите многу фотографии од многу слободни мажи кои таа ги познава.

Може да биде знак дека тие се „резервни“ момци.

Можеби се обидувала да го стори тоаНајдете го нејзиниот „идеален“ натпревар и ова се пријателите кои и беа последното средство.

Таа ќе ги сака околу нив затоа што размислува за нив ако не го најде момчето од нејзините соништа.

Таа всушност не разговара со овие момци, но ако ги има на социјалните мрежи, тоа е затоа што сака да ги задржи како потенцијални партнери само во случај таа да сака да биде со нив наместо вас.

6) Таа зборува многу за други мажи

Ако многу зборува за други момци, тоа е знак дека ги чува отворените опции за друг дечко.

Можеби се обидува да ве натера да се чувствувате љубоморни со нејзиниот разговор со други момци - ова ќе ве натера да се обидете повеќе да ја придобиете.

Ова е она што психолозите го нарекуваат „чувар на другари“.

Таа ќе ве извести дека има и други мажи кои се заинтересирани за неа и таа има способност да има други врски.

Ова покажува дека вие сте една од многуте опции за неа.

Таа можеби нема експлицитно да испрати порака, но ако вие запрашајте се дали сака или не да зборува за други момци, одговорот веројатно би бил потврден.

7) Таа се возбудува поради новото внимание што го добива од другите мажи

Ако таа е возбудена поради вниманието што го добива од другите мажи, тоа исто така може да значи дека таа ги држи своите опции отворени за некој друг.

Таа сака да може да види дали таа може да направи нешто подобро од тебе во различноврска.

Можеби се прашува дали нејзиниот следен дечко ќе биде поубав, попаметен, позабавен или едноставно воопшто подобар.

Ако не можете да ја прифатите оваа можност, тогаш треба да поставите некои граници околу тоа колку слобода има.

8) Таа не споделува многу за своето минато

Нејзиното минато може многу да раскажува за тоа која е таа навистина.

Ако таа не споделува многу за тоа, тоа сигнализира дека можеби се обидува да скрие нешто од вас.

Колку повеќе споделува со вас, толку полесно ќе сфатите која е таа навистина и одлучи дали ти одговара.

9) Таа те вади само кога и е погодно

Ако те извади само кога и е погодно, но никогаш не прави планови со тебе, тоа значи дека излегувањето со тебе е последно средство.

Таа има подобри работи да прави, како да се гледа со пријателите, да оди на планинарење или да се дружи со своето семејство.

Таа можеби дури и кажи дека не и си ти приоритет или дека повеќе сака да излегува со другарките.

10) Таа бара изговори да не излегува со тебе

Ако бара изговори да не излегува со вас, тоа би можело да биде еден начин да ги држи отворени своите опции.

Таа дури може да каже дека не сака ресторани или да оди на одредени места.

Ова може да биде знак дека таа воопшто не ве привлекува, но тоа може да биде и знак дека се обидувате да ги држите работите ниски и да не брзате во ништо.брзо.

11) Таа многу зборува за нејзините поранешни момчиња

Ако постојано зборува за минати врски или поранешни момчиња, веројатно е затоа што се обидува да види што треба да понуда за споредба.

Таа сака да направи список во главата на она што и се допаѓа, а што не го сака кај вас.

Таа ќе ги користи овие информации за нејзините идни дечковци.

2>12) Нејзините постапки не се совпаѓаат со нејзините зборови

Еден од најдобрите начини да откриете дали некој ги држи отворени нивните опции или не е ако е многу искрен со вас додека ви кажува како се чувствувате.

Ако понекогаш зборуваат за тоа колку им се допаѓате или ве сакаат, а потоа се свртат и се однесуваат како да не сте важен, тоа би можело да биде црвено знаме дека таа ги држи отворени нејзините опции.

Нејзините постапки не се совпаѓаат со нејзините зборови, тоа е многу вообичаено сценарио во речиси секоја врска.

Ако верувате дека и се допаѓате, но тешко е да се каже дали сака да биде со вас или не , тоа е црвено знаме.

Таа можеби нема ни да се чувствува како да е со вас.

Ова може да биде многу тешко да се забележи, но ако се обидувате да и ги прочитате мислите, а не е вежбање, можеби ова е причината зошто.

13) Таа секогаш одговара „Не го знам моето чувство“ кога прашуваш за посветеноста

Ако ја прашаш за посветеноста, тогаш таа ќе кажи „Не знам како се чувствувам“.

Таа ќе ви каже дека и е тешко да знае како навистина се чувствуваза тебе.

Таа дури може да каже дека не е подготвена за обврска или дека сака уште малку време пред да одлучи да се посвети на тебе.

Ова покажува дека таа е несигурна за нејзините чувства кон вас и таа сè уште тестира што значи да се биде во врска со вас.

Таа сака да ги држи отворени нејзините опции, бидејќи можеби не е сигурна дали вие сте вистинското момче за неа.

14) Не знаете каде стоите со неа емотивно или романтично

Ако сте со неа и имате такво чувство, тоа е можеби знак дека таа ги задржува своите опции отворено.

Имате чувство дека таа ви посветува доволно внимание и наклонетост, но не сте сигурни каде стоите со неа.

Таа ќе ви дава наклонетост, но тоа ќе секогаш чувствувајте се како да ги задржува своите вистински чувства.

Таа нема да биде толку отворена со вас колку што би била потенцијалната девојка.

Исто така види: Како да се биде маж со висока вредност: 24 без напнати совети

Ако таа навистина се отвори кон вас, тоа најверојатно ќе биде само за површни работи како филмови или заеднички интереси, а не за длабоки емоционално ранливи работи.

Заклучок

Секој има свој начин на справување со врските и може да биде тешко да се замисли да открие што мисли некој друг.

Најважното нешто што треба да се запамети е дека ако таа ги држи отворени нејзините опции, тоа не значи дека воопшто не ѝ се допаѓате.

Ако вие Сакам навистина да го привлечам нејзиното внимание, Кејт Спрингможе да ви помогне.

Таа ги трансформира запознавањето и врските за илјадници мажи.

Една од највредните работи што ги учи е ова:

Жените не го избираат дечко кој најдобро ќе се однесува со нив. Тие избираат момци кои длабоко ги привлекуваат на биолошко ниво.

Жените не сакаат шупаци затоа што се шупаци. Сакаат шупаци затоа што тие момци се самоуверени и им ги даваат вистинските сигнали. Вид на сигнали на кои жената не може да одолее.

Што ако ви кажам дека можете брзо да ги научите вистинските сигнали што треба да им ги дадете на жените - и апсолутно нема потреба да станете шупак во тој процес?

Погледнете го ова бесплатно видео од Кејт Спринг.

Таа го открива најефективниот метод што сум го сретнал за да ги натерам жените да бидат опседнати со вас (иако остануваат добро момче).
Billy Crawford
Billy Crawford
Били Крафорд е искусен писател и блогер со повеќе од една деценија искуство во оваа област. Тој има страст да бара и споделува иновативни и практични идеи кои можат да им помогнат на поединците и бизнисите да ги подобрат своите животи и операции. Неговото пишување се карактеризира со уникатен спој на креативност, увид и хумор, што го прави неговиот блог привлечно и просветлувачко читање. Експертизата на Били опфаќа широк спектар на теми, вклучувајќи бизнис, технологија, начин на живот и личен развој. Тој е исто така посветен патник, откако посетил над 20 земји и се повеќе. Кога не пишува или не глобтротира, Били ужива да спортува, да слуша музика и да поминува време со семејството и пријателите.