Имате чувство дека изневерува, но немате доказ? 35 знаци дека сте во право

Имате чувство дека изневерува, но немате доказ? 35 знаци дека сте во право
Billy Crawford

Содржина

Не знам што е полошо, да се биде изневерен или да се биде неук за фактот.

Иако, ако размислам за тоа, кога мојот дечко ме изневеруваше, имав чувство дека нешто згрешив, но едноставно го отфрлив како параноја.

Дали мислиш дека твојот маж те изневерува, но немаш доказ?

Можеби тој поминува повеќе време со момчињата од вообичаено, или можеби откажал друг состанок со вас без да даде добро објаснување.

Ако се сомневате дека вашиот маж изневерува, како можете да знаете дека сте во право?

Еве 35 знаци дека вашиот партнерот ве изневерува, па обрнете внимание:

1) Постојано изгледа дека е зафатен

Дали вашиот партнер почна да е навистина зафатен на работа или можеби се зафатил со нов проект?

Можеби ќе сакате да се запрашате зошто тој одеднаш е толку зафатен. Понекогаш, партнерот кој изневерува наеднаш ќе ги зголеми работните часови за да има изговор да не е толку многу наоколу. Или, можеби само ја користат работата како покритие за да ја видат љубовницата.

Според моето искуство, ако вашиот партнер постојано нешто се случува надвор од домот и не може да го приспособи својот распоред за да ги задоволи вашите потреби, тоа може да биде знак дека ве изневерува. Ако продолжи да ги откажува плановите со вас и ја користи работата како изговор, тој дефинитивно се обидува да скрие нешто од вас.

Но, пред да избрзате со какви било заклучоци, погледнете ги другите знаци декапорано ве вадеше на барем еден состанок секоја недела, но одеднаш тој е премногу зафатен за вас, можеби ве изневерува.

Изневерувачите често немаат време за своите партнери бидејќи тие поминуваат време со нивните љубовници.

Обично, измамниците ќе се обидат да го прикријат своето отсуство, па ако го прашате каде бил, тој ќе има подготвен изговор.

Ако забележите дека вашиот партнер не повеќе да не те извади, дај му до знаење дека си разочаран. Сепак, бидете внимателни со зборовите и не звучете премногу обвинувачки.

Ако се соочите со него во врска со тоа, тој може да се почувствува нападнат и да се одбрани. Дајте му до знаење дека ви недостига да ве лекува и извади.

21) Изгледа дека е изнервиран со вас

Кога вашиот партнер одеднаш ќе почне да се нервира со вас без причина, тоа може да биде друго знак дека изневерува.

Можеби е изнервиран што е во врска со вас. Можеби не знае како да излезе.

Или можеби се чувствува виновен и ја вади својата фрустрација врз вас.

Ако забележите дека вашиот маж одеднаш се нервира со вас без причина, прашајте го зошто е лут.

Ако ве изневерува, тој дефинитивно ќе се обиде да го отстрани тоа и да се одбрани. Ако нешто крие, нема да може да ви ја каже вистината и ќе знаете дека нешто се случува.

22) Вашиот пријател го забележи во градот со друга жена

Ако една од твоите пријатели го гледаат твоето момче во град со другжено, има големи шанси да те изневерува.

Ако твоето момче те изневерува, тој може да има редовен распоред за посети кај неговата љубовница.

Ако твојот пријател го забележи твоето дечко во град со друга жена, прашај го која е жената.

Внимавај со зборовите и не го обвинувај за ништо. Погледнете што вели и како реагира. Ако ве изневерува, најверојатно ќе ве излаже и ќе се однесува смешно.

Никогаш не знаете, тоа може да биде само невино недоразбирање - тој можел да бил со член на семејството или колега и вашиот пријател избрзал до погрешни заклучоци.

23) Тој постојано ги избегнува вашите прашања

Вистината е дека ако вашето момче постојано ги избегнува вашите прашања за неговото однесување, можеби се обидува да скрие нешто од вас.

Ако вашето момче ве изневерува, тој можеби станал свесен за вашите сомнежи. Можеби знае дека ги следите неговите активности и се обидува да ве збуни за да не го фатите на дело.

Ако сте му поставувале прашања на вашето момче за неговото однесување а тој постојано ги избегнува, соочете се со него за тоа.

Смирено прашајте го зошто ги избегнува вашите прашања и што крие од вас. Ако ве изневерува, нема да може да ви ја каже вистината. Тој најверојатно ќе стане одбранбен и ќе се обиде да ја промени темата.

24) Тој зборува за одмор одврска

Ако вашето момче одеднаш почне да зборува за одмор од вашата врска, тоа може да биде дека сака да биде некој друг.

Може да каже дека му треба малку време да размисли за својот живот или дека треба да се фокусира на својата работа.

Ако се соочите со вашето момче за неговото чудно однесување и тој предложи да се одморите од вашата врска, не дозволувајте избави му - кажи му да биде исправен со тебе. Ако вашето момче ве изневерува, тој ќе се обиде да раскине со вас и ќе ви даде друга причина за тоа.

25) Вашите пријатели ви велат дека нешто се случува

Ако одеднаш забележите дека вашите пријатели ви упатуваат чудни погледи или ја преиспитуваат природата на вашата врска, можно е да забележале нешто што вие не сте го забележале.

Луѓето кои изневеруваат често почнуваат да се дистанцираат од своите пријатели и семејството членовите, за да можат да имаат повеќе време да поминуваат со своите љубовници.

Ако го забележите ова, прашајте ги пријателите што виделе и слушнале за да можете што поскоро да дојдете до дното на работите . Нема потреба да се срамите - повеќето луѓе се чуваат во темнина додека нивните партнери се гледаат со некој друг и не знаат додека не им се каже.

26) Тој го критикува вашиот изглед

Кога вашиот партнер ќе почне да го критикува вашиот изглед, тој не само што е кретен, туку веројатно и гледаза грешките што може да ги искористи за да ве оправда дека ве изневерува.

Многу измамници ќе се обидат да најдат нешто што вие правите што не им се допаѓа, а потоа ќе го искористат тоа како изговор за да го оправдаат изневерувањето.

0>Не дозволувајте неговите коментари да ве натераат да се чувствувате лошо за себе или да станете несигурни за вашиот изглед. Кажете му дека ако не му се допаѓа она што го гледа, тој може слободно да си замине во секое време.

27) Неговите приказни не се собираат

Ако забележите дека неговите приказни и изговори не не додадеме, дека има премногу недоследности, извинете што велам, но тоа е затоа што лаже и најверојатно е уште еден знак дека изневерува.

На пример, ако ви каже дека бил надвор пие со Бери после работа и подоцна ја менува приказната за да каже дека бил со Пит, а потоа знаете дека измислува.

28) Тој секогаш е надвор со своите пријатели

Дали изгледа дека секогаш да биде со своите пријатели, но ретко сака да поминува време со вас?

Тажната вистина е дека ако тој поминува повеќе време со своите пријатели од вообичаено, можеби ќе ве изневерува.

Ако вие Чувствувајте се како партнерот да ги прекинува вашите состаноци или ако продолжи да ги откажува без причина, ова може да биде знак дека не сака да ве види.

Многу изневерувачи ќе почнат да ги отфрлаат значајните други да имаат повеќе време да се видат со своите љубовници.

29) Не сака кога прашувате за неговиот ден

Ако вашиот партнер одеднаш стане одбранбен кога прашувате за неговиотден, ова може да укаже дека тој се гледа со некој друг.

Размислете за тоа: Ако само бевте љубезни и поставувавте нормално прашање, а тој се однесуваше како да сте го обвинувале за нешто, тогаш нешто сигурно е во ред.

Многу изневерувачи ќе се обидат да избегнат да зборуваат за нивниот ден наместо да измислуваат лаги.

30) Тој научил нови потези во креветот

Ако речиси никогаш немате секс и вашиот партнер одеднаш почнува да прави работи во кревет што никогаш претходно не ги правел, треба да се запрашате од каде смислил такви потези.

Ако ме прашувате мене, тој или научил некои нови работи од неговата љубовница или се појавува на интернет бара начини да го импресионира својот нов љубовник со неговите вештини.

Сè на сè, ако вашиот партнер одеднаш почнал да прави нови работи во кревет, тоа никогаш не е добар знак.

Исто така види: 10 карактеристики на личноста на се поретките „машки маж“

31) Тој кажува да престанете да пишувате пораки и да се јавувате толку многу

Ако вашиот партнер ви каже дека му се јавувате и му праќате пораки премногу често, тоа е затоа што тој не е добар.

Изневерувачите често ќе им кажат на своите значајните други да се повлечат затоа што не сакаат да се јавите кога се со некој друг.

32) Тој повеќе не вели „те сакам“

Ако сте користеле да слушате „те сакам“ неколку пати неделно од вашиот партнер, но сега изгледа дека тој целосно престанал да го кажува тоа, ова може да биде знак дека ве изневерува.

Многу изневерувачи ќе престанат да кажуваат „ Те сакам“ на нивните значајни други затоа што тиене сакате да се чувствувате како да ги лажат.

33) Речиси никогаш нема љубезен збор за вас

Ако вашиот партнер порано имал добар збор за сите вас времето, но сега ретко има нешто убаво да каже, тоа може да биде знак дека се подготвува да ве остави.

Ако вашиот партнер изневерува, веројатно не му остануваат никакви чувства кон вас и не се чувствува среќен што е заглавен во врска со вас.

Исто така види: 25 знаци дека оженет маж ве гони

34) Тој почна да оди во теретана

Ова е момче кое мораше да го принудите да оди на планинарење или возење велосипед со вас. Тој дефинитивно не е спортски тип, но одеднаш, тој оди во теретана 5 пати неделно!

Ако вашиот маж почнал да оди во теретана, тоа може да биде уште еден знак дека ве изневерува.

Дозволете ми да објаснам: некои изневерени мажи ќе влезат во теретана за да ја зголемат својата самодоверба и да се обликуваат за својата љубовница.

Ако вашиот маж вежбал многу и се хранел поздраво, тоа е веројатно затоа што тој сака да изгледа добро за друга жена.

35) Го чувствувате тоа во стомакот

Се се сведува на стомакот.

Вашата интуиција е моќна, а вашата потсвест знае повеќе отколку што мислите.

Ако чувствувате дека нешто не е во вашата врска, обрнете внимание на овие знаци дека вашето момче ве изневерува. Вашата интуиција се заснова на долгогодишно искуство и обично е во право.

Ако немате доказ дека вашето момче ве изневерува, но чувствуватетоа е во стомакот - тогаш верувајте во тоа чувство.

Да се ​​биде во посветена врска е тешко, а уште потешко е да се забележат знаци на неверство. Ако забележите знаци дека вашиот партнер ве изневерува, не ги игнорирајте. Вие заслужувате подобро и ако вашиот партнер ве изневерува, треба да знаете за тоа за да можете да ја прекинете врската и да продолжите понатаму.

Надарен советник може да ви каже дали она што го чувствувате во стомакот е реално или без разлика дали сте само параноични. Ако сакате да разберете што се случува, тогаш верувајте ми, навистина треба да разговарате со некого во Psychic Source.

Не само што ќе ви помогнат да сфатите дали вашиот маж ве изневерува, туку и ќе да ти каже што се чека за твојата иднина.

Дали ви се допадна мојата статија? Лајкнете ме на Фејсбук за да видите повеќе написи како оваа во вашиот довод.

тој изневерува.

2) Тој стана низок со вас, а понекогаш дури и злобен

Еве ја работата: ако вашиот маж ве изневерува, тој може да биде да се чувствува виновен поради тоа и да го извади својот гнев врз вас.

Знам дека изгледа чудно што би ви згрешил и би бил злобен кон вас затоа што се чувствува лошо, но човечката психа е чудна работа.

Зборовите навистина можат да боцкаат, па ако вашиот маж наеднаш се скрати со вас, или зборува навредливи работи, додека порано секогаш бил љубезен и нежен, дефинитивно нешто е во ред.

3) Тој изгледа далечен

Човек кој изневерува веројатно ќе има многу на ум. Ако во последно време изгледа далечно, можеби чува тајни од вас.

Што повеќе, можеби се дистанцира од вас за да не ве фати.

Ако вашиот партнер одеднаш изгледа многу далечен. и тивко околу вас, без очигледна и логична причина зошто поминува помалку време со вас, а помалку ви зборува, ова може да биде знак дека ве изневерува.

Иако се надевам дека ќе најдете Оваа статија е корисна, знам дека не е секогаш лесно да се открие дали вашиот партнер изневерува. Затоа препорачувам да стапите во контакт со психичар.

Со толку многу измами таму веројатно не знаете од каде да започнете, но можам да помогнам со тоа.

Пред две години јас беше во многу несреќна врска. Моето момче одеднаш се однесуваше ладно и оддалечено и не можев да сфатамшто се случува.

Посегнав до луѓето во Psychic Source и тие ми дадоа увид и водство што ми требаше. Се испостави дека моето момче се гледа со некој друг повеќе од шест месеци!

Морам да признаам дека бев малку скептичен околу консултацијата со психичар, но сфатив дека тие се многу разбирливи, љубезни и помагаат.

Ако мислите дека тој изневерува, но немате докази, пробајте го Psychic Source.

Кликнете овде за да добиете сопствено читање за љубовта.

4) Тој секогаш има оправдување зошто не може да ве види

Ако вашиот партнер секогаш има изговор зошто не може да поминува време со вас, тоа е затоа што не сака да поминува време со вас.

0>Размислете за тоа: Кога сакате некого, без разлика колку сте зафатени, секогаш ќе најдете време за него.

Ако тој не сака да го поминува слободното време со вас, јас сум извинете што велам, но веројатно значи дека го троши со некој друг.

5) Почна да носи парфем

Ако секогаш сте морале да го потсетувате вашиот маж да стави дезодоранс и тој одеднаш почнува ако носи парфем, тоа може да биде уште еден знак дека се гледа со некој друг.

Неговата новооткриена љубов кон парфемот може да биде дел од неговиот обид да заведе некој друг.

Што повеќе, ако се гледа со друг жена, носејќи сам парфем тој се обидува да ги прикрие сите траги од нејзиниот парфем што можеби ги има на себе. Подмолно а?

6) Го промени својот изглед безкоја било очигледна причина

Ако вашиот маж одеднаш се потстрижи или пушти брада, можеби тоа го прави за да и се допадне на друга жена.

Преуредувањето обично е знак дека некој сака да го направи промена, а често таа промена е нивниот партнер. Дали некогаш сте добиле нова фризура по раскинувањето со бившата? Знам дека имам. Тоа ме натера да се чувствувам добро и ново и подготвено да најдам некој нов.

7) Тој многу останува до доцна во канцеларија

Сега, можеби вашиот маж има тешка работа која бара многу време и труд. Можеби е нормално за него да одвои дополнително време на работа.

Но, ако вашиот маж доцни во канцеларија почесто отколку порано, тоа може да биде поради повеќе од само работа.

Ако тој одеднаш се враќа дома доцна, можеби има причина за тоа. Можеби го поминува времето со својот нов љубовник и ја користи работата како изговор.

8) Тој има промени во расположението

Ако вашиот маж ве изневерува, тој би можел да доживее многу промени во расположението.

Тој може да стане од среќен во лут и фрустриран до тажен при чукање на срцето.

Но зошто?

Па, ова може да се случи кога личноста постојано лаже и крие нешта од личноста што ја сака.

Ако вашиот маж ве изневерува, тој може да се чувствува виновен и засрамен, поради што може да доживее промени во расположението.

9) Навистина повеќе зборувајте многу

Ако не зборувате толку многу како порано, тоа може да биде знак дека вашата врска е воневолја.

Гледате, ако вашиот маж те изневерува, тој можеби се обидува да ги држи работите на ниско ниво со тоа што не зборува толку многу.

Можеби не се чувствува тој веќе има врска со вас или за што да разговараме. Или можеби се обидува да избегне да биде фатен со тоа што ќе каже погрешна работа.

Повеќето, тој може да се чувствува неверојатно засрамен и виновен поради неговата афера, поради што не може да поднесе да ве погледне во очи , а камоли да разговарам со вас.

Ако имате проблеми да го натерате да зборува, дали сте размислувале да разговарате со професионален тренер за односи?

Ја знам оваа одлична страница – Херој на врската – што има многу тренери за односи од кои може да избере и повеќето од нив имаат диплома по психологија! Затоа тие се толку добро опремени за да ви помогнат со вашиот проблем.

Откако ќе изберете тренер што ви одговара, тие ќе ви помогнат да го натерате вашиот маж да разговара со вас.

Ако се испостави дека тој изневерува, тие ќе ви помогнат да видите дали можете да ја спасите вашата врска или дали треба да продолжите понатаму.

Кога ја завршив со мојот дечко, тие навистина ми помогнаа да си го вратам животот заедно и продолжете понатаму.

А најдобриот дел е што е навистина лесно, се што треба да направите е да се вклучите онлајн и за неколку минути ќе добиете совет од сертифициран тренер за односи.

Кликнете овде за да започнете.

10) Тој е одеднаш таинствен

Ако вашиот партнер одеднашстанува многу таинствен за неговите секојдневни активности, тоа може да биде знак дека ве изневерува.

Ако го прашате кога направил нова тетоважа или како му бил денот на работа, а тој станува многу тивок и таинствен и ја менува темата без да ви даде одговор, треба да бидете претпазливи.

Ако вашиот партнер отсекогаш бил многу отворен и искрен со вас, а потоа од ведро небо почнува да избегнува прашања или станува одбранбен кога му поставувате прашања, треба да го сфатите ова како предупредувачки знак.

11) Тој има два телефона

Еве уште еден знак дека може да ве изневерува: тој има два телефони , а тој го чува својот втор телефон скриен од вас!

Зошто би му требале два телефона ако не е подготвен за нешто подмолно и скицилно? Што е тој, шпион?

Ако го пронајдете тајниот телефон на вашиот партнер и се соочите со него за тоа, а тој нема добра причина зошто му требаат два телефона, треба да бидете сомнителни.

2>12) Речиси не сте интимни

Ако вашиот партнер отсекогаш бил многу отворен и сакан со вас, но одеднаш изгледа дека повеќе не е заинтересиран да биде интимен со вас, ова може да биде знак дека те изневерува.

Размислете, кога последен пат сте имале секс?

Ако не е заинтересиран да биде интимен со вас, тоа е затоа што ги исполнува своите потреби на друго место.

13) Тој не сака да објавувате слики од вас двајца на социјалните мрежи

Имаве замоли да престанете да објавувате слики од вас двајца на социјалните мрежи? Зошто наеднаш би го направил тоа?

Па, можеби затоа што не сака љубовницата да гледа. Веројатно ѝ кажувал дека е готово помеѓу вас двајца и ако објавите слики што се контрадикторни со неговата лага, таа би можела да му се налути.

14) Тој постојано добива повици и пораки доцна навечер

Кој би можел да му се јави толку доцна?

Ако вашиот партнер постојано добива повици и пораки доцна навечер, а тој постојано измислува оправдувања како да е само пријател или колега без да ви даде соодветно објаснување , веројатно е неговата љубовница.

Но, еј, зошто да ме слушаш кога можеш да провериш со надарен советник?

Спомнав колку ми помогна надарениот советник од Psychic Source, па зошто не ги пробате?

Персонализираното читање од јасновидец ќе ви каже со кого точно разговарал вашиот маж толку доцна во ноќта и ќе ви дадат поддршка и водство да продолжите напред во вашиот живот, со или без вашиот маж.

Кликнете овде за да го добиете вашето персонализирано читање.

15) Тој ви купува цвеќиња без причина

Ако вашиот партнер ви купи цвеќе или подароци без причина или ве носи во луксузен ресторан кога вообичаено не би го правел ова, ова може да биде знак дека ве изневерува.

Но чекајте, зошто би направил нешто убаво за вас ако е ве изневерувам?

Две причини: прво,тој се чувствува виновен за она што ви го прави, па мисли дека со тоа што ќе ви донесе нешто убаво или ќе ве однесе на некое посебно место, ја надополнува грешката што ја предизвикал.

Второ, ако мисли дека можеби станувате сомнителни и се до него, тој може да прави убави работи за вас за да ве исфрли од мирисот.

16) Тој ве обвинува за изневерување

Ова е всушност доста вообичаено.

0>Партнерот кој изневерува често ќе ве обвини за изневерување. Тоа е уште еден начин да не дознаете што прават.

Кога ќе ве обвини дека изневерувате, ќе бидете толку зафатени да се браните и да се прашувате што сте направиле за да го натерате да помисли такво нешто, што нема да имате време да размислувате за неговото чудно однесување.

17) Неговите пријатели се однесуваат чудно околу вас

Ако пријателите на вашиот маж почнат да се однесуваат чудно околу вас со тоа што ви даваат чудни погледи и се некарактеристично тивко околу вас, тие би можеле да знаат нешто што вие не знаете.

Тие веројатно знаат дека тој гледа некого на страна и се чувствуваат непријатно да бидат во ваше присуство и да се преправаат дека се е во ред.

Тие не можат да излезат и да ви кажат што знаат бидејќи се негови пријатели, но нивното однесување зборува само за себе.

18) Тој ја смени лозинката на својот телефон

Ако Отсекогаш бевме отворени за користење на телефоните еден на друг, а вашиот маж ја смени лозинката на неговиот телефон без да ви каже, не дозволувајте да се лизга.

Aненадејната промена во однесувањето често е знак дека тој нешто прикрива и важно е да разберете зошто.

Ако вашиот партнер неодамна ја сменил лозинката на телефонот, тоа може да биде знак дека нешто крие.

Можеби сте забележале дека тој не сака да пристапите до ниту една апликација на неговиот телефон или дека брише стари пораки.

Ако не сте сигурни што да правите, не двоумете се да се соочите со него за промената и прашајте го зошто го направил тоа. Дајте му шанса да се објасни, но не дозволувајте целосно да го избегне прашањето.

Ако нема легитимна причина за промената, тој дефинитивно крие нешто.

19 ) Тој прима повици во другата соба

Ова е класично однесување на измамник.

Кога вашиот партнер одеднаш почнува да се јавува во другата соба, тоа е големо црвено знаме.

Ако вашето момче ве изневерува, веројатно разговара со својата љубовница. Без оглед на целта на повикот, тој сака да го скрие разговорот од вас.

Ако одеднаш почне да се јавува во друга просторија, прашајте го за тоа. Немојте да бидете агресивни или да започнете кавга, но дајте му до знаење дека сте љубопитни за неговото однесување и сакате да знаете зошто ве избегнува.

Ако има логично објаснување за неговото однесување, тој ќе дозволи знаеш. Меѓутоа, ако нешто крие, може да ве излаже или да го избегне прашањето.

20) Веќе не ве вади

Ако вашиот маж
Billy Crawford
Billy Crawford
Били Крафорд е искусен писател и блогер со повеќе од една деценија искуство во оваа област. Тој има страст да бара и споделува иновативни и практични идеи кои можат да им помогнат на поединците и бизнисите да ги подобрат своите животи и операции. Неговото пишување се карактеризира со уникатен спој на креативност, увид и хумор, што го прави неговиот блог привлечно и просветлувачко читање. Експертизата на Били опфаќа широк спектар на теми, вклучувајќи бизнис, технологија, начин на живот и личен развој. Тој е исто така посветен патник, откако посетил над 20 земји и се повеќе. Кога не пишува или не глобтротира, Били ужива да спортува, да слуша музика и да поминува време со семејството и пријателите.